Nooit had ik gedacht
Dat het zo pijn kon doen
Een onbeantwoorde liefde
Alles wat ik doe
Ik denk aan je
Overal waar ik ga
Ik zie die ene foto van jou
Het enige wat me nog rest
Buiten pijnlijke gevoelens
Omdat jij me niet gelooft
Niet geloven in dat ik je graag zie
Neen, het is geen liefde
Het is zoveel meer dan dat
En ik zal het nooit meer voelen
Ik wil mijn gevoelens voor jou laten uitkomen
Ik wil ze tonen
Alles wat we tegen elkaar al gezegd hebben
Wil mijn hart waarheid maken
Deze ene keer zijn mijn hart en hoofd het eens
Ik ben verliefd op je
Mijn beroerde leventje valt in
Ik ben je kwijt
Voorgoed, voor altijd
Maar ik wil het niet aanvaarden
Iets in me doet me blijven proberen
Wat ik geloof
Ik geloof in ons
Een ons dat gegroeid is
Een ons die ik verder wil laten ontwikkelen
Ik voel me zo nietig
Ik voel me niemand
Niemand zonder jou
Het doet zo ongelofelijk veel pijn
Ik ben de macht over mezelf verloren
Mijn IK is zoek
Maar ik weet ze zitten
Ze zit in jou
Te wachten om bevrijdt te worden
Bevrijd je me?
Hou van me?
Geef me toch die ene kans
Eén enkele kans
Weg met die onwetendheid
Hier met bewijzen
Bewijzen dat we een goed koppel kunnen zijn
Laat me het je bewijzen!