Ik heb het 2 keer met je geprobeert,
Alle twee de keren eindigde het.
Nu wil je het weer proberen,
Maar ik heb al een ander.
Ookal blijf ik van je houden.
Nu heb ik een ander waar ik meer van hou.
Maar jij,
Jij zal voor altijd in me hartje blijven.
Wij zouden vast nog wel een keer krijgen.
Toen we hadden,
Ik had nog nooit zoiets gevoelt.
Het voelde goed en vetrouwd.
Het waren fouten dat het uit ging,
De grootste fout van ons leven.
I love you boy…
Ik zal voor altijd van je houden, jij en ik worden nog wel een keer wij.