gek toch ,
hoe een paar worden een gesprek vormen,
ik besef meer en meer,
dat het leven opeens kan stoppen,
daarom genieten keer op keer,
elke dag weer,
gek toch?
je stapt buiten,
begint te fluiten,
voel die warmte, rust in je lichaam,
op zoek naar een baan,
willen genieten de vrijheid,
van volwassenheid!
woorden vormen een gesprek,
vriendschappen scheppen een band,
dat heb ik reeds ontdekt,
waar woorden samen vormen gelijk in welk land!