Ik zal altijd van jou blijven houden
jij bent de enige op wie ik steeds kan vertrouwen
de enige op wie ik elk moment kan terugvallen
de enige met wie samen on stage wil knallen
Jij bent mijn rots, mijn toeverlaat
de enige die mijn chaos begrijpt en verstaat
hoe hard ik ook maar loop te zeuren
jij kan mij altijd weer opbeuren
bij jou zijn is het liefste wat ik doe
eten, praten, chillen, doet er niet toe
als ik maar bij jou ben
er is niemand die me beter kent
er is niemand die ik liever zie
jij bent mijn eigen therapie
Ook al zijn we geen koppel meer
maak je mij gelukkig keer op keer
JIJ bent mijn soulmate
't is maar dat je het weet :)