Deze gevoelens,
Ik kan ze niet meer bedwingen.
Ze moeten eruit,
Hoeveel pijn het me ook doet.
Hoeveel het me ook raakt,
Wat moet dat moet.
Zonder jou is het leeg,
Zonder jou is alles zwart,
Zonder jou zie ik het einde niet meer,
Zonder jou…
Is het allemaal niets meer waard.