Werelds,
prachtig
om te zeggen bovenaards
luchtig
geen gevoel
noch materiaal
ongrijpbaar
maar warm als je het hebt
vrolijk
toch ingetogen
niet stoefend vrolijk
niet ‘ik rijd met een mooie auto met mijn mooie vrouw op deze mooie wereld, die ik samen met mijn bedrijf, waar ik mooi betaald krijg, naar de kloten help’ – vrolijk
simpele complexen
ontvouwen zich in kleine obstructies
zo te ontwijken
het is wat we allen zoeken maar zoekend nooit gaan vinden
geluk