$$$$$$
wasi kwasi nonsi
zet je even op wat zonnestralen
doe de vieze verhalen in de was
geef je stoepkrijt voor op straat
speel maar even, speel het leven
knipper tegen de zon pompidom
wandel even van daar naar verder
laat de kaplaarzen zalig plassen
geef je hond een straat met poep
speel een wals, speel het vals
zoek naar de maan mampiwam
pluk je benen uit buitenste dromen
drop de schone hoop in een perk
geef je een schop die lang heugt
speel en verveel, speel je deel
laten we elkaar hevig vastklampen
verdampen in iets later titapipapo
$$$$$$