Forever bestaat niet.
Altijd is er ergens een einde.
Soms komt hij onverwacht.
Soms was hij zichtbaar.
Niks is forever.
Soms scheid de dood je.
Of door bedrog is het voorbij.
Je kunt niet forever bij elkaar blijven.
De dood, bedrog, ziekte of jaloezie.
Er is altijd wel wat.
Iets wat forever breekt.
Met pijn in je hart.
Laat je die tijd achter je.
Zoveel moois is nu weg.
De pijn is niet forever.
Forever bestaat niet.