Kluizenaar
Twee en een halve week,
Waarneer was het moment dat jouw hart bezweek?
Je bent er niet meer.
We zien je nooit weer.
Je had het gras niet gemaaid,
Waar bleven de tomaten die je zou hebben gezaaid?
Je was al tijden niet gezien,
Maar dat was “normaal” zat je weer vast misschien?
Nee...
Twee en een halve week lag je al dood in bed,
Gegaan…. zonder dat iemand op je heeft gelet.
Natuurlijke dood, zeggen je ouders en zus,
Al stond je bekend als een drugs en drankliefhebber...dus..
Tja...
Je was steeds meer depresief,
Had je jezelf nog wel lief?
Je kon de maatschapij niet aan,
Ook al had je jaren lang je best gedaan.
Het is vreemd te weten, dat je er niet meer bent,
Al was je een kluizenaar, we hebben je goed gekend.
*voor onze overleden buurman Stefan (42jr)*