Toen ik je daar zag staan...
één oogwenk
één knipoog
één seconde
Het was lang genoeg
om te beseffen
dat ik je graag zag
Lang genoeg
om te weten
Dat ik je graag mag
Die dag
Trof de liefde ons
Nu, precies 1 maand later,
Staat ze ons nog steeds bij
één oogwenk
En de liefde doet haar werk
één knipoog
En ik zink in je ogen weg
geen seconde
kan en wil ik
zonder jou
Die maand
die voorbijging met jou
was de hemel
op aarde
één oogwenk
en onze blikken
kruisten elkaar
één knipoog
En we waren gek van elkaar
één seconde;
telkens een moment
waarop ik aan jou denk!!!
Stijntje, i luv'ya for ever en khoop datter nog vele maande zoals deze moge kome!!!...xXx...
-Dorientje-
14 jaar
Erpe-Mere