Jou klappen kwamen hard aan
Je kon niet stoppen,je bleef maar slaan.
Ik werd gek van de pijn en het verdriet
Waarom hielpen jullie mij niet?
Mijn gedachte verdween
En de pijn kwam meteen.
De tranen rolde uit mijn ogen
Ik kon ze niet eens afdrogen.
Ik werd gek van iedereen
het was niet eerlijk ze waren zo gemeen.
Waar heb ik dit aan verdient?
neimand hielp me,zelfs niet: mijn beste vriend.
Ik heb me zo vergist in jou
wat denk je nou,dat ik je nog als een vriend beschouw?
Jullie hebben me zoveel aangedaan
terwijl ik niks heb misdaan.
heel 1b van het haemstede-barger jullie zijn me vrienden niet meer..!!