je gevoel volgen elke dag opnieuw,
maar soms denk je anders,
weet je niet welk gevoel er juist kan zijn,
kon ik maar de toekomst zien,
weten welke weg ik moet nemen,
zou de tijd wel willen terug keren,
twijfel ,durven of doen,
me gedachten en gevoel?
ze botsen tegen elkaar,
een wildernis van woorden,
hoe kan ik er nu gaan in geloven?
als jij me geen antwoord biedt,
moet ik wachten reeds op jou?
maar eén iemand die het ziet,
voel jij reeds dit ook voor mij?
laat me nou toch iets weten?
zo kan ik verder leven...