Mijn littekens op mijn hart zijn weer open,
het liefst wil ik heel ver van hier lopen.
Maar dat gaat niet heb mijn kleine meid,
voor haar moet ik sterk zijn dat is een feit.
Ik hoop dat mijn wonden weer littekens worden en blijven, zodat ik mjn gevoel niet meer hoef op te schrijven.