Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Zilver
Lucht
hier adem ik
hier voel ik de wind
op mijn huid
hier komt het binnen
ademt het in mij.
Water
hier sta ik
mijn benen in de klei
overal om mij heen
het eindeloze water
grenzend aan de lucht.
Leven
hier ben ik
hier mag ik zijn
het is mij gegeven
ik sta er midden in
met alles om me heen.
Het zachte licht
de doorschijnende wolken
de lichte deining
het water
dat al het leven verbindt
in de zilvergrijze stilte.
Reacties op dit gedicht
Jose van Rosmalen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mucho
:
Maandag, mei 20, 2013 18:38
Mijn hemel, hier is weer een vrouw aan de gang gegaan.
Over dit gedicht
Auteur:
Jose van Rosmalen
Gecontroleerd door:
redactie
Gepubliceerd op:
20 mei 2013
Thema's:
[Geluk]
[Natuur]
[Leven]