Het is de waarheid,
Iedere dag beloof je mij dat je zou gaan schijnen.
Tot aan vandaag ben je weer je belofte niet na gekomen.
Je hebt me nu toch wel heel erg teleur gesteld.
Hoe kan ik jou nu nog vertrouwen.
Weken gelede die ene glimp
Die zachte aanraking van warmte
Hoelang hoelang moet ik nog wachten
Waar haal ik de kracht vandaan .
Of ben jij je kracht verloren ?
Zeg het me dan
Dan ga ik opzoek naar de kachel
Die is het die me de nodige warmte wel geeft.