Stil gefluister zachtjes in mijn oor
Twijfels, angsten, dingen die ik hoor
Woorden gevangen in een lege hoes
Verloren momenten, daden in en roes
Een tikkende klok die alsmaar luider word
Een kaartenhuis dat langzaam in mekaar stort
Ik zie jouw, maar zie jij mij?
In gedachten ver weg, maar toch zo dichtbij
Geef me licht en leid me de weg
Hoor alle woorden die ik nooit zeg
Kijk in men ogen en kijk door me heen
Je blijft bij me, laat me niet alleen
Ik wil het geloven de twijfels doorslaan
Dan komt het gefluister, ik kan niet weerstaan
Ik laat me meeslepen verzink dieper in die roes
Zo blijf ik gevangen in een lege hoes..