ik had nooit durven dromen,
dat jij reeds op me pad zou komen,
steeds meer besef ik dat
dat jij dat wondertje in me leven bezat,
al kennen we elkaar nauwelijks,
ik weet dat het goed zat,
dat je me toch al beter kent!
we zullen nog meer kunnen gaan zweven,
naar een hoger leven!
de hemel is waar jij me brengen kan,
het leuke gevoel dat niet te beschrijven valt.
terug genieten samen met jou...
weet dat ik toch van je hou !