Langzaam woord ik gek.
gek van het wachte.
Tot het verdwijnen van mijn gedachten.
Ik wil me rust vinden.
weg van de slapeloze nachte.
dat je bij me bent en me pijn komt verzachte.
dat ik je nog een keer het verhaal vertel
Waardoor je zo lachte.
en ik mezelf niet zo verwarde.