Ja ja, er zijn drie dames
in mijn leven, die ik echt wel vertrouwen moet
dat zijn mijn pedicure
stel dat ze in mijn tenen zou knippen
met die tang van haar
haar vertrouw ik mijn voeten
dus mijn leven toe
mijn kapster Marijke
zij kent mijn schoonheidsfoutjes
en vindt me nog steeds aardig
ja ouder worden krijg je van die
huid-onvriendelijke wriemels
en dan mijn suiker-tante
de diabetes verpleegkundige
zij kent als enige mijn gewicht
weet van de hobbels en de bobbels
die het leven minder lekker
doen smaken
dit zijn toch wel de dames met wie ik
die speciale vetrouwensband moet hebben
anders neem ik de benen
maar ze maken mijn leven een heel stuk gemakkelijker
dus geen van drie hoeft zich er zorgen
over te maken