Lieve Oma,
Ik wil je nooit meer kwijt,
Voor dat gooi ik alles in de strijd.
Jij bent de leukste meid,
En dat is een heel groot feit.
Toch hoop ik dat het weer goed gaat komen,
Met jouw,
Dan gaan we op vakantie naar CuraƧao.
Die vakantie,
Speciaal voor een super vrouw.
Als we weer terug komen,
zegt de rest: asjemenou,
jullie zien helemaal bond en blauw.
Dan zeggen we klimmen is leuk,
En dan liggen we in een deuk.
Tot de dag komt OEPS! armbreuk,
En dat veroorzaakt heel veel jeuk.
Maar helaas gaat dat waarschijnlijk nooit gebeuren,
Want het is toch alleen maar treuren.
Treuren, Treuren, Treuren,
Wanneer gaat er nou iets leuks gebeuren??
Stop met roken,
Begin met het oproepen van spoken.
Zoek je hobby,
Vind jet thuis.
(Maar bij mij was het, het fijns!)
( Dat heb ik altijd al willen doen met mijn Oma maar... dat is nooit gebeurt, want het was al telaat )
OMA IK HOU VAN JE!
Xxx