van waar je komt,
welke relaties worden gevormd,
de horizon verruimen verder bekijken,
tot waar de zon schijnen kan,
geef me wat niemand anders kon,
jij laat me leiden,
liefde kent geen grenzen,leeftijd of afkomst,
wat je hart voelt is wat telt!
je hebt me hart gestolen mag iedereen weten,
ik ben meer dan zeker,
wat we hebben is ook gezonde angst,
om uiteindelijk samen te zijn!
ik ben misschien wel gek,
maar ik weet waarom ik deze stap wel zet!