Als kind was ik een rebelse grapjas
toch werd ik de eerste van de klas.
Na mijn twaalfde werd ik speelziek
hield het 4 jaar vol: Latijn en Grieks.
In het atheneum werd ik gedegradeerd
heb dus voor de middenjury gestudeerd.
Daarna leed ik aan dwaasheid, zo
deed ik 20 jaar Open Universiteit.
En terwijl ik mezelf onderwees leerde
ik Arabisch, Russisch en Chinees.
Mijn favoriete hobby is schaken en ook de
Da Vinci-code doet m'n hersens kraken.
Maar alleen met poëzie moet ik het doen !
Krijg ik nu een plaatsje in de showroom ?