ik droomde over veel dingen de komende jaren,
over dingen die ik zelf nog niet eens kan verklaren..
dromen over hoe mijn leven er uit ging zien!
hoe de liefde van mn leven ging zijn misschien..
vaak denk ik terug waar ik van droomde toen ik nog kleiner was,
en al die dingen komen nu van pas!
reeds heb ik al enkele laten uitkomen,
Maar steeds nog enkele die ik beloofde!
tijdens mijn weg zijn vele gekomen en gegaan..
Maar enkel de juiste personen blijven in mijn leven bestaan!
Dit kan je opvatten als liefde of als vriendchap,
als een tegenslag of als beterschap.
In ieder geval maak het beste van elke dag,
voor het de laatste dag zijn mag!