Vrienden komen, vrienden gaan!
Maar alleen de mooiste herinneringen blijven bestaan..
Dingen gaan fout, dingen gaan goed.
In slechte tijden maar ook in voorspoed!
De meeste mensen die me echt kennen van binnen & van buiten,
gaan de moeilijkste dingen besluiten!
De mensen die het echter goed met je voor hebben zullen vechten,
voor al hun innerlijke rechten!
Iedereen verdient een goede vriend(in) in hun leven,
ze zullen altijd de meest ingrijpende dingen met mekaar beleven...
Ooit had ik ook zo een vriend(in)...
daarom dat ik ook deze vers beeindig met deze zin!
Nooit zal ik jou vergeten hoe je was in goede tijden en in de slechte..
het enige wat ik durf te zeggen is je was een ECHTE!