er is geen manier om te zeggen,
hoe het kan welke weg er zal zijn,
maar ik kan je wel vertellen,
het is nog niet voorbij...
de vogels die fluiten,
de zon begint te stralen,
het is raar hoe elk seizoen veranderen doet,
net zoals de mensen,
wij behoren ook reeds tot de natuur,
de vrouw en man,
er zijn wegen die naar elkaar leiden,
zonder dat je het zelf ook maar verwacht,
de natuur heeft zo z'n eigen weg,
daar komen we elkaar ook tegen,
wat kan ik me nog beter wensen,
de natuur die stralen doet!
net zoals de mensen dat voelt goed...