mijn keel toe
mijn stem schor
mijn hart leeg
gewoon helemaal op
mijn verstand op stop
volledig verkrampt
ik ben zo leeg
ik kan niet meer
het is voorbij
alles
gedaan met dromen
gedaan met hopen
laat me alsjeblieft
ik wil niet meer rechtop kruipen
niet meer uit mijn verlies sluipen
geen toekomst meer creeeren
niet meer stoppen met huilen
of mijn leven met een ander ruilen
het is leeg
mijn hart,mijn,ziel,mijn leven
en nee zo denk ik niet voor even
ik heb er genoeg van
en erover praten?
toen ik wou praten luisterde je niet
en zag je mijn tranen ook niet
toen ik gilde van pijn
moest ik gewoon stil zijn
ik ben leeg van kop tot teen
en ik wil echt niet meer op de been
het is goed geweest