Ga eens op jouw buik liggen
En probeer dan recht te komen
Zonder armen noch benen te gebruiken
Je hoort niks anders
Dan depressie stress
En niet meer zien zitten
Ze kunnen het niet meer aan
De druk is te groot
Ze vallen op hun buik
En geraken niet meer recht
Doen geen moeite
En blijven liggen
Dat was het dan
Maar Nick ligt al dertig jaar
Op zijn buik verdomme
En ziet het nog altijd zitten
( Nick is zonder armen en benen geboren, geeft lezingen voor pubers en helpt ze recht )