Zonder tranen maar met een glimlach
Nu u bent heen gegaan
Niet omdat ik u niet missen zal
Maar om wie u was en wat u met uw leven heeft gedaan.
Tot de laatste dagen van uw leven kan ik trots zijn op een oma als u.
Onlangs haalde u nog de krant en was ook nog steeds in het hier en nu.
Zonder tranen maar met een glimlach
Nu u bent heen gegaan
Niet omdat ik u niet missen zal
Maar dat u zonder lijden afstand van uw leven heeft gedaan.
Enkele jaren geleden vertelde de dokter uw hart is uitgeteld.
Maar uw levenslust bleef vechten en heeft u de dood zo lang uitgesteld.
Zonder tranen maar met een glimlach
Nu u bent heen gegaan
Niet omdat ik u niet missen zal
Maar om de mooie herinneringen, die mij bij zullen blijven staan.
Dankbaar, dat ik u zo lang in mijn leven heb gehad
Met een glimlach denk ik terug aan mijn oma, die lieve schat.