Geloof kan bergen verzetten
en oorlogen uitlokken
als Abraham ontwaakt.
Islam en Christendom zich verenigen
en de paradox in liefde eindigt
voor iedereen, altijd en overal.
De zondeval blijkbaar een einde nam
toen de roepende in de woestijn
zijn waarheden overdacht.