het einde in zicht
het einde van het school jaar..
het einde van deze tijd...
het einde van de basis school..
zou iedereen huile???
ook de bikkels????
en de avond mooi worden
ik zie het al voor me:
iedereen huilt
dan opeens zegt iemand EN NU IS HET GENOEG
pff...wat is het toch een mooie tijd...
groep 8...