Op verrassende wijze
Lukt het mij telkens weer
Doe er geen moeite voor
Het gebeurt keer op keer
Wervelwind, onweer, regen
Een grote puinhoop
Kijkend naar de immense schade
Terwijl ik er van wegloop
Links, rechts, onder, boven
Het maakt niet uit
Wat ik ook doe
De schade groeit als onkruid
De zonneschijn zal langzaam
naar boven moeten drijven
Maar het verlangen naar het onmogelijke
Zal toch aanwezig blijven