Geachte,
Wij sommeren u om uw schuld per direct te voldoen aan ons bureau en laten u weten dat dit de laatste mogelijkheid is hiertoe. Geeft u gelieve uw testament nummer aan ons door en uw begrafenis wordt veilig gesteld. Indien u uw begrafenis heeft laten verzekeren door een kantoor, eisen wij minimaal de helft van de opbrengst hiervan. Grafkisten verkopen wij u via via, per visa.
Indien wij niets terughoren van u, nemen wij aan dat u reeds overleden bent, en verwachten wij dat uw nabestaanden ons betalen.
Uw leven is onze zorg!
Vriendelijke groet,
Uw deurwaarder
/Liebherr/
4/6/2013