Je bruine ogen
kijken diep in mijn groene,
je adem is hoorbaar
en je hart gaat snel,
je zachte lippen
naderen langzaam de mijne,
je stopt even
met naderen, denkt na ...
...en...
...zegt dat je van me houdt.
Het waren woorden,
die ik al kende maar die nog nooit,
nooit,
zoveel betekenis hadden voor me.
Ik antwoord met een glimlach,
en zeg dat ik ook
van jou hou,
met mijn hele hart.
Ik kus je,
met de gedachte dat jij
en ik
blijven...
en altijd blijvers zullen zijn...