Het leven van een rode kater
gaat niet altijd over rozen.
Eerst alle liefde krijgen
en dan gaan ze je ergens lozen.
Dan heb je plotseling drie familieleden
poezen en ook nog een kater!
Dan kan je het niet meer aan
en laat je je mannelijkheid gaan.
Om aandacht te krijgen
Dan moet je verhuizen naar het noorden
daar ontmoet je een hondenbeest.
Maar ook veel liefde van de mensen
't is zelden zo goed geweest.
Wat kan een kater nog wensen.
'k Heb het nu best naar mijn zin
laat mij hier maar verder leven.
Met het hondenbeest, zijn baas en bazin
die mij heel veel liefde geven.
ps. Ben nog wat vergeten
ontzettend lekker eten
poezengroetjes van Sandee vernoemd naar roodharige André van Duin