het is er dat weet ik ,
ik voel het zo dichtbij,
al lijk je zo ver weg niets houd me ervan bij jou...
ik ben veroverd ,betoverd,
zal ik je ooit zien?
dit wil ik echt heel graag,
diep in mij daar ben jij,
dat gevoel samen delen,
met jou alles delen uit me leven,
samen daar lopen op het strand,
samen hand in hand,
niets kan me tegen houden,
maar alles lijkt zo ver weg,
ik alleen samen met jou!