Ik heb je liefde nodig,
Ik heb je tijd nodig,
Wanneer alles fout gaat maak jij het goed,
Ik voel me zo goed,
Ik voel de levenslust weer,
Ik wil vrij zijn vanavond met jou!
Ik heb je liefde nodig!!
ik neem een diepe teug met adem als ik door je deur stap,
Ik weet dat jij er bent maar waar is de echte jij?
Ik ben een vreemde sinds we uit elkaar zijn,
ik voel me zo hulpeloos.
zie mijn ogen gevult met angst
vertel me, voel je het zelfde?
hou me weer in je armen zoals eerst
Kom je ooit weer terug?
Ik loop in rondjes maar ik zal het nooit begrijpen,
wat beteken ik voor je?
vertel me, voel je het zelfde?
Al die tijd,
Nu zijn mijn ogen open,
en is mijn hart gesloten,
en alle tranen lijken allemaal zonde,
ik heb geprobeerd het te veranderen..
maar het lijkt allemaal voor niets.