50 jaar koorzanger
vijftig jaar heb ik gezongen
Niet alleen , maar in een koor
Heel veel lucht kwam uit mijn longen
de noten vlogen er vandoor !
Het maakt de mens blijmoedig
het maakt de mens ook blij
honderd koorzangers op een rij
Do-Re-Mi-Fa- sol La Ti ( of Si ) do
Het zit in mijn lichaam verweven en
DAT LATEN WE VOORLOPIG ZO !