Z Z Z Z Z
zelfde liedjes
terwijl jij nog zingt in mijn hoofd
loopt er niemand nog in wolken
overal zingt hetzelfde stereootje
een box hier, een box ook daar
ze liggen makkelijk, vervangen
vang de vlinders naast netten
opgezette dierenkoppen gapen
praat niet meer zo dubbel
de enkeling beukt nog wel ritme
zoals hij immers altijd voelde
liedjes bestoken hem inmiddels
schreeuwt de straat over hem
ze verdwijnen weer en vervangen
zit op een bankje uit een dozijn
iedereen kent ze wel of ook niet
de dreun voor het laatste maal
Z Z Z Z Z