Soms heb je zo'n dag
dat het even niet gaat
Dat je liever even doet
alsof je niet bestaat
Soms heb je zo'n dag
dat je het liefst wegkruipt
Het gevoel hebt
alsof een donkere wolk je besluipt
Soms heb je zo'n dag
dan voel je je niet goed
Zo'n enorme rotdag
die je absoluut geen goed doet
Soms heb je een dag
dan wil je het liefste huilen
Een paar sterke armen
waarin je kan schuilen
Soms heb je zo'n dag
dan trek je de dekens over je heen
Het liefst val je in een diepe slaap
met mooie dromen, het liefst meteen