Je was fors en stoer, als een echte jongen
Als veulentje maakte je gekke sprongen
Twintig jaar ben je ons huisdier geweest
Met je praten, je aaien, met je lopen, 't was een feest
Helaas werd je ziek, we hebben je in laten slapen
En we hebben onszelf weer op moeten rapen
Nu twee jaar later gaat het wel weer
Maar we denken nog vaak aan je, mooie meneer
We hadden je Boy als naam gegeven
en we hebben veel met je mogen beleven
maar aan alles komt een eind
ook aan een Belgisch paard zijn leven