jij en ik delen beiden een planeet genaamd Aarde.
deel het met jou en velen anderen maar voor jou ben niets van waarde.
deel een planeet wat voor jou niets uitmaak zolang ik maar ver uit jou buurt blijf.
ben nooit zeker geweest van de gevolgen.
daarom is het beter dat ik ver uit buurt blijf.
het feit dat ik het accepteer dat jij mij niet mag.
maakt mij niet laf.
leven in een planeet waar jij ook in bevind.
jouw uitstraling die laat blijken alsof jij me mag komt mij bekent voor.
rechtstreeks is wat jij bent.
jij hoopt dat je mij ooit zal kunnen vergeten.
ik weet zeker dat ik niet verkeerds heb gedaan.
ik weet het zeker dat er niet iets is dat mij is ontgaan.
ver uit jouw buurt blijven en maak er ook echt werk van.
mijn hoofd zit vol vragen waarom jij mij niet mag?
soms is het beter om daar geen antwoord op zoeken.
ik weet één ding wel zeker dat jij mij nooit ergens ooit zal willen ontmoeten.