Ik heb gebrand en zitten denken
Om mijn psychotishe kant weg te kunnen wenken
Verduisteren het uitzweten het weg schenken
Mij vergelijken met andere en meten
Hoe zeer het moeilijk blijkt te kunnen zijn
Om minder te leven in een slecht geweten
Dan nog zeggen ge moet vechten
Leef ik door in mijn hoofd zonder al teveel rechten
Ooit zal ik die psychotishe vloek mijn gedacht eens zeggen
Hier ben ik nog steeds, vervloekt in het heets
Het leven dat er niet ziet aan te komen
Toch niet voor mij om over te dromen
Een doorbraak op wat niet zal gebeuren
Ik heb de sleutel niet van deze gesloten deuren
Neen leef jij maar verder in je omgeven muren
Het zal voor jouw langer dan een eeuwigheid duren
Och daar gaat ie weer verder met zijn gekke kuren
De andere mensen hun vel eraf schuren
Daar ben je goed in, wanneer kruip je eens in genaden
Dan leef ik in vrede, zonder jouw was ik minder in schaden
Iedereen zal zeggen het is je geraden
Verdwijn uit mijn hoofd en ga dood
Heb aan u geen enkele nood
Zodat ik rechtop kan leven en niet in een goot
Geef mij niet de schuld deze parasiet zet ik bloot
De toekomst voor mij is vernietigd hij zet mij voor schut
Kan nergens schuilen wat heeft het leven voor mij nog nut
Ben sterk genoeg om mij niks aan te doen
Sta steeds sterker in mijn eigen schoen