Ik ga me niet meer laten leiden door anderen
maar luisteren naar mijn eigen gevoel
Ik laat me niet veranderen
Ik ga meer zeggen wat ik werkelijk bedoel
Mijn hele leven help ik al mensen
Hun verlangens gingen voor die van mij
Ik wil meer doen met mijn eigen dromen en wensen
Dan pas voel ik mij vrij
Ik ga mijn eigen leven leiden
En me niks aantrekken van andermans mening
Negatieve gedachtes ga ik vermijden
Positief zijn wordt mijn ding
Niet langer meer de rest voor laten gaan
Ik moet eerst aan mezelf denken
De tijd van twijfel is gedaan
Als ik van mezelf ga houden, kan ik ook beter liefde schenken
Ik ga doen wat voor mij het beste is
Ik heb de afgelopen jaren heel wat gemist
Dit laat ik niet nogmaals gebeuren
Ik ga ervoor!