Ze zeggen, "eerlijkheid duurt het langst"
maar als je geboren bent in een land van leugens
zijn de mensen die eerlijk zijn, het bangst.
Daar zorgen de machthebbers voor.
Daarom moet de rest van de wereld
samen in koor
zorgen dat corruptie ophoud
en er vrijheid komt.
Dan krijgen de leiders angst
en duurt eerlijk zijn, weer het langst.