ik weet niet wat er is gebeurd,
al aantal dagen wacht ik op nieuws,
dag en nacht,
hou ik de wacht!
maar je hebt me sterk verbaasd,
ben ik nu een dwaas?
nee hoor!
sorry als ik je stoor!
maar ik geef om je en wil ook graag vooruit,
ik heb je graag,
mag iedereen weten,
maar jij wil dit blijkbaar niet in je leven?
moet ik wachten op een minder leuke afloop?
ik ben misschien te gehaast...
maar ergens geef je me wel nog hoop!