al dat wat ze van uit huis geleerd heeft neemt ze mee.
mee in haar leven.
al dat wat haar blij maakt is de liefde van familie en vrienden.
velen momenten die zich in haar leven spelen.
kan ze alleen op de steun van familie en binnen haar gezin rekenen.
met liefde en respect die ze vanuit huis meegekregen heeft.
leeft ze haar leven.
met of zonder partner, haar leven is al compleet genoeg met haar familie en vrienden.
al de dingen boze conflict tussen haar ouders blijft ze tot tien tellen.
blij toe dat ze bij haar beste vriendin haar boosheid kwijt en haar alles vertellen.
na allen boze gespreken vergeten haar ouders zowel zij niet dat ze van elkaar houden.
met liefde en respect heeft normen en waarde voor haar veel effect.
effect op bijna alles wat ze mee maakt.
respect is wat ze voor de dierlijk en menselijk wezen heeft.
ze neemt zelfs genoegen al het goeds waar ze mee leeft.