ik zou niet zonder jouw kunnen.
want jij bent bijzonder voor mij.
mijn vrienden zeggen dat we onze liefde voor elkaar runnen,
dat is niet zo hahahaha, maar ik ben altijd blij met jouw aan mijn zij.
wat zou ik zonder jouw moeten,
ja 1 ding en dat is sterven van mijn overvloed van tranen voor jouw.
het liefst zou ik je elke keer als ik je zie willen groeten,
gelukkig zie ik je weer gouw.
je bent muzikaal,
en mijn regenboogstraal.
dit is voor een jongen die ik leuk vond. maar hij heeft mijn hart gebroken
-fayline- vriendin van -seaske-