Het is bijna gedaan.
Het is bijna je tijd
Je hebt geen kans meer om terug te gaan.
Je hebt verloren met deze strijd.
Je hart wil niet werken.
Er is niets aan te doen.
Ik ga m'n beste vriend verliezen.
Huilen is al wat ik doe.
Wat moet ik zeggen?
Wat moet ik doen?
Ik ging naar je toe in de zomer.
Maar dat haal je waarschijnlijk niet meer.
Ik wil je zien lachen voor die laatste keer.
Ik wil je stem nog horen , ik wil je armen om me heen.
Over paar weken is 't niet meer zo en ben ik alleen.
Lieve beste vriend,
Ik wil dat je weet.
Je bent 't beste wat me ooit is overkomen.
En ik je nooit vergeet..
--------------------------------------------------
Dit gaat dus over..mijn beste vriend Laurens.
Hij heeft iets aan zijn hart waardoor hij het waarschijnlijk de zomer niet meer gaat halen.
Ik schreef dit in tranen , lees dit in tranen.
Stuur dit op in tranen.
Ik hou van hem en wil hem echt niet kwijt..
I'll always love you Laurens.