Oh wat voel jij je belangrijk
alles in de zin van, ík heb gelijk'
Van alles krijg je toegewezen,
alles check check dubbel check en alles moét je lezen.
jij zegt wel hoe het allemaal gaat
hoor zelf eens, hoe kak je praat.
Voorzitter van dit hoofd van dat.
bah, eigendunk dat stinkt, je kan me wat.