En nu.
Het spijt mij voor alle dingen die ik fout deed,
Het spijt mij voor alles wat ik nog fout ga doen,
Het spijt mij voor die steken die ik heb laten liggen,
Of die ik nog ga laten liggen.
Het spijt mij dat ik in de knoop zit,
En helemaal omdat ik niet weet hoe er uit te komen,
Het spijt mij voor die harde muur die gebouwd is,
Het spijt mij,
Maar nu, nu zal ik geen spijt meer hebben,
Nu zal ik geen verdriet meer doen,
Nu zal bewijzen dat ik groei,
Nu zal bewijzen dat die basis,
De sterkste fundering heeft.
Nu gooi ik alles op toekomst,
Spijt dat nu niet eerder was,
Spijt dat nu nog zo onzeker is,
Spijt om alleen te zijn.
Maar nu en dromen gaan van start,
Want alle dromen zijn vanuit t hart.